Main menu
Wij nemen de complete zorgen uit handen met betrekking tot het vastgoedonderhoud. Wij bieden u een compleet aanbod dat omvat naast schilderwerk ook glasservice en houtrotherstel.

Gebouwenbeheerplan
Voor duurzame relaties wordt het onderhoud aan vastgoed geïnventariseerd en geïnspecteerd, hieraan wordt een advies met een plan van aanpak gekoppeld. Jaarlijkse inspecties met een terugkoppeling hierover zorgen voor een optimaal gebouwenbeheerplan. Winterkorting indien de uitvoering van het schilderwerk in de maanden januari t/m maart plaats vindt ontvangt u van ons een winterkorting!

BTW-tarief
Schilderwerkzaamheden zijn volgens de algemene regels onderworpen aan het BTW-tarief van 21%. In sommige gevallen vallen schilderwerkzaamheden echter (tijdelijk) onder een verlaagd BTW-tarief van 6%. Het gaat daarbij dan om de schilderwerk aan persoonlijke verblijven (woningen) van tenminste 2 jaar oud. Alles wat tot een persoonlijk verblijf dient, dus van villa tot boerderij en van bungalow tot appartement. Maar ook de tijdelijk onbewoonde woning, tot woning verbouwde garage en de opdracht van de Vereniging voor eigenaars voor onderhoud aan de gemeenschappelijke ruimten van een flat valt onder het lage tarief. Wordt een woonhuis tevens als kantoor gebruikt (bijvoorbeeld de praktijkwoning van de advocaat, fysiotherapeut, tandarts, architect) dan is verdedigbaar dat eveneens het lage tarief van toepassing is, mits meer dan 50% van de woning daadwerkelijk als woning wordt gebruikt.