Main menu

De schilderswerkzaamheden die wij uitvoeren zijn divers. Binnen- en buitenschilderwerk van particuliere woningen en bedrijfspanden in zowel nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Onroerend goed van particulieren, Kantoren en bedrijven, Traditioneel schilderwerk, Milieu-vriendelijk schilderwerk, Restauratiewerken aan o.a: houtwerk, steenwerk, plafonds en wanden. Nieuwbouw en/of verbouwingen. Schilderwerk aan de buitenkant van uw woning kunt u het beste jaarlijks controleren en zonodig door ons laten bijwerken.

De levensduur van het schilderwerk kunt u verlengen door het regelmatig (zo'n 2 à 3 keer per jaar) schoon te maken met water en een niet agressief schoonmaakmiddel.

Bij schilderwerk moet er zowel rekening worden gehouden met de ondergrond als met de diverse verfsystemen, zoals transparante beits, dekkende hoogglanslak en dekkende mat- of satijnglans. Elk verfsysteem heeft zijn voor- en nadelen en de toepassing is weer afhankelijk van de ondergrond en het doel.Bij groot onderhoud werken wij samen met vaste timmerlieden, loodgieters en dergelijke. Dit zijn allemaal vakmensen, maar natuurlijk werken wij ook samen met vakmensen waar uw voorkeur naar uit gaat. Goed schilderwerk wordt gevormd door de combinatie van de volgende factoren zoals, een langdurige bescherming van het object, een fraai uiterlijk en efficiënt materiaal gebruik.